ORDU / PERŞEMBE - Gazi Ortaokulu

KANİ AKDİ - Ortaokul Müdür Yardımcısı

1980 yılında Gölköy´de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Giresun Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Programınından 2004 yılında mezun oldu. 2006 yılında ilk görev yeri olan Gölköy, Aydoğan Turan Kaya Ortaokuluna Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atandı. 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında Kars´ın  Selim ilçesine bağlı Sarıgün Ortaokulunda Asker Öğretmen olarak çalıştı.2009-2015 Yılları arasında Ordu ili Altınordu ilçesi Eyüplü Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptı.2015 haziranında Bayadı Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atanan Kani AKDİ 8 yıllık görev süresinin ardından, 2023 yılında  Gazi Ortaokulu müdür yardımcısı olarak okulumuza atanmış olup, halen görevini yürütmektedir. Evli 2 çocuk babasıdır.