ORDU / PERŞEMBE - Gazi Ortaokulu

''VONA İÇİN ÇAL''

Perşembe ilçesinin tanıtımı için hazırlanan 'Vona İçin Çal' videosu yayınlandı.

Perşembe eski Kaymakamı Sayın Ahmet ARIK'ın himayesinde, Gazi Ortaokulu müzik öğretmeni Erdoğan BEKTAŞOĞLU'nun yönetmenliğinde, Gazi Ortaokulu müdür yardımcısı Dinçer BEKTAŞ'ın koordinatörlüğünde hazırlanan müzik videosunda ilçemizin çesitli meslek gruplarından solistlerin yanı sıra okulumuzdan da birçok öğrenci yer aldı. 8. sınıf öğrencimiz Arda ÇAMAŞ'ın müzisyen olarak katıldığı klipte, 6. sınıf öğrencilerimiz Damla Cemre ÇAKIR, Enes Hakan AKGÖZ, Öykü OKAY ve Mete AKGÜN de solist olarak yer aldı. Ayrıca Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gürkan PİR de müzisyen olarak bu projeye katkıda bulunmuştur.

İlçemizin tanıtımında büyük katkı yapan bu klibin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 22.10.2019 - Güncelleme: 14.03.2023 13:39 - Görüntülenme: 1093