ORDU / PERŞEMBE - Gazi Ortaokulu

REHBERİM KAREKOD PROJESİ

Okul rehberlik servisi ve "Vona'nın Rehberleri" takımı öğrencilerimizle "REHBERİM KAREKOD PROJESİ" başlatılmıştır....Amacımız eğitsel, mesleki ve kişisel-sosyal  rehberlik alanlarında  biz öğrencilere, velilerimize ve öğretmenlerimize verilen seminer ve tanıtımlarla elde edilen tüm bilgilere her an kolayca ulaşabilmemizi sağlayan, aktif ve etkin bir rehberlik panosu oluşturmaktır. Bu kapsamda öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik  rehberlik alanında verilebilecek bilgileri barındıran slayt, video, pdf, word dosyası vb. mateyallerin yer aldığı karekodlar oluşturmak  ve bu bilgileri başlıklar halinde rehberlik panosunda sergileyerek insanların cep telefonlarıyla karekodu okutmaları halinde bilgilere kolayca ulaşmalarını sağlamayı hedefledik.

Yayın: 15.02.2022 - Güncelleme: 15.02.2022 09:49 - Görüntülenme: 181